" Lisa är otroligt lyhörd, skicklig och engagerad i sitt yrke. Hon var mån om att jag skulle bli nöjd och känna mig bekväm samt kom med värdefulla tips och råd "

Madeleine R

" Lisa är helt magisk! Med hennes stora kompetens och öga för allt så gjorde hon mig till världens vackraste brud. Tack!!! "

Jenny C

" Lisa var jätte gullig och gjorde magi, sminket satt som en smäck hela kvällen..tack, bokar henne gärna igen.. "

Eleonore Göransdotter

" Lisa var helt fantastisk! Hon gjorde ett sånt bra jobb på alla sätt och vis! Både jag och mina tärnor är så nöjda :) har aldrig känt mig så fin "

Josefin H

" Lisa är väldigt lyhörd och kompetent. Resultatet på vår bröllopsdag blev över förväntan och jag strålade tack vare Lisa!

Marielle B

" Jätte nöjd med både makeup och hår! Allt fungerade smidigt! "

Cornelia E

" Lisa var fantastiskt lyhörd för mina önskemål om sminkningen och lyckades inte bara med att få mig att känna mig vackrare än någonsin - sminket satt också perfekt under hela bröllopsdagen. Håret kunde jag själv inte bestämma mig för hur jag ville ha och då kom lisa med bilder på förslag som kunde passa mig och mitt hår - utifrån dem tog hon sedan fram "min bröllopsfrisyr". Lisa har en varm och härlig personlighet vilket gjorde att jag kände mig helt lugn och trygg i "hennes händer". Jag kan inte tänka mig en bättre frisör och make up-artist att ha vid sin sida på bröllopsdagen!

Maria Z

" Stort tack Lisa!! Sminkningen blev fantastisk till min stora dag. Har aldrig känt mig vackrare och fick så mycket komplimanger. Ett stort plus att sminket satt som berget trots både mycket skratt och många glädjetårar under kvällen :) "

Lotta B